Dr Enzmann Vitamin C Mse Matrix

Dr Enzmann Vitamin C Mse Matrix

  • Vitamin C MSE matrix dr Enzmann

Vitamin C MSE matrix dr Enzmann

Údaje jsou zpracovávány v souladu sezásady ochrany osobních údajů. Jejich odesláním přijímáte jejich ustanovení.

Výše uvedené údaje se nepoužívají k zasílání newsletterů ani jiných reklam. Povolením oznámení souhlasíte pouze s zasláním jednorázového oznámení o dostupnosti této položky.

tip

Vitamin C MSE – po dobu až 8 hodin

Vitamin C MSE matrix je inovativní přípravek s uvolňováním konstantní části účinné látky - kyseliny L-askorbové, rozložené v čase. Maticová struktura tablety - Matrix - umožňuje tělu přijímat významné množství vitaminu C ve stejných časových intervalech. Látka se uvolňuje pomalu a postupně, až 8 hodin po užití tablety.

Perfektní stravitelnost a vysoká porce v jedné tabletě - 500 mg

Vysoký podíl kyseliny L-askorbové - 500 mg - a uvolňování účinné látky postupně umožňují nejen přísun velkého množství vitaminu C do těla, ale také zaručují jeho výjimečně vysokou stravitelnost. Důležité je, že matricová forma přípravku napodobuje přirozené absorpční procesy vitaminu z gastrointestinálního traktu, které spočívají v postupném uvolňování účinné látky do krve spolu s procesem trávení.

Záruka nejvyšší kvality a bezpečnosti Vitamin C MSE

Veškeré produkty Mito-Pharma® se vyrábí v Německu a Švýcarsku na základě 50 let výzkumu a praxe Dr. Franze Enzmanna v souladu s nejvyššími standardy kvality GMP (Good Manufacturing Practice). GMP zaručuje přísnou kontrolu od dodávek surovin přes výrobu, balení až po skladování a distribuci přípravku. Díky tomu jsou eliminována všechna rizika spojená s kontaminací přípravku cizími chemikáliemi nebo škodlivou mikroflórou.

Kdy se vyplatí používat Vitamin C MSE Matrix?

  • Pro zajištění správného fungování imunitního systému.
  • Ke zvýšení ochrany těla proti volným radikálům, a to i v případě takzvaného oxidačního stresu.
  • Ve stavech zvýšené poptávky po energii, například ve stresových situacích.
  • Pro podporu mnoha důležitých funkcí nervového systému.
  • Pro podporu správné produkce kolagenu, a tím dobrého fungování kostí a chrupavek.
  • Pro zářivou pokožku a zdravé dásně a zuby.
  • Pro zajištění správného fungování krevních cév.
  • Ke zvýšení absorpce železa.

Jak používat Vitamin C MSE matrix?

  • Neužívejte tabletu s horkými nápoji, alkoholem nebo mlékem.
  • Tablety se nesmí drtit, protože by to vedlo ke ztrátě biochemických vlastností preparátu Vitaminu C MSE matrix. V případě potřeby lze tabletu snížit na polovinu podle půlící rýhy.
  • Vitamin C by se neměl užívat na lačný žaludek.

Záruka nejvyšší kvality a bezpečnosti Dr. Enzmann

  • Veškeré produkty Mito-Pharma® se vyrábí v Německu a Švýcarsku na základě 50 let výzkumu a praxe Dr. Franze Enzmanna v souladu s nejvyššími standardy kvality GMP (Good Manufacturing Practice). GMP zaručuje přísnou kontrolu od dodávek surovin přes výrobu, balení až po skladování a distribuci přípravku. Díky tomu jsou eliminována všechna rizika spojená s kontaminací přípravku cizími chemikáliemi nebo škodlivou mikroflórou.
  • Mitoceutyki® jsou vytvářeny v laboratoři Dr. Franze Enzmanna na základě nejnovějších vědeckých a technologických úspěchů, splňují nejvyšší standardy kvality. Obsahují látky nejvyššího stupně čistoty a ve vhodně vysokých dávkách a formách.
  • Mitoceutyki® jsou bezlepkové výrobky bez mléčných bílkovin, laktózy, umělých aromat, sóji, barviv, želatiny, konzervantů a přidaných kvasinek. Je vhodný pro lidi, kteří netolerují výše uvedené látky.

Balení: 30, 90, 180 tablet Doporučená denní dávka: 1 tableta

Doplněk stravy

Vitamin C MSE matrix je jedinečný preparát s prodlouženým uvolňováním. Díky použití inovativní celulózové matrice umožní prodloužený přísun vitaminu C do těla a bude působit až 8 hodin. Postupné uvolňování zabraňuje překročení renálního prahu a předčasnému vylučování vitaminu C močí.

Obsah balení:

180 tablet – 169,4 g

90 tablet - 84,7 g

30 tablet -28,2 g

1 tableta – 941 mg

Složení:
Kyselina L-askorbová (vitamin C), objemové činidlo: mikrokrystalická celulóza, glazurovací činidlo: hydroxypropylmethylcelulóza, škrob, polyethylenglykol (obal tobolky), protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin, protispékavá látka: oxid křemičitý.

Doporučená denní dávka: Doporučená denní dávka: 1 tableta denně. Nejlepší je jíst s jídlem a zapít dostatečným množstvím vody.

Složení doporučené denní dávky:

Látka 1 tableta *RWS

Vitamin C

500 mg

625%

*RWS - referenční hodnota spotřeby

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy nelze použít jako náhradu pestré stravy. Je třeba dodržovat zdravý životní styl a vyváženou stravu. Nepoužívat v případě přecitlivělosti na složky přípravku.

Podmínky skladování:
Skladujte uzavřené, na suchém a chladném místě, mimo dosah malých dětí.

Minimální trvanlivost do (měsíc, rok) / číslo šarže: viz štítek dole.

Hodnocení zákazníků

Dr Enzmann Vitamin C Mse Matrix

Source: https://mito-pharmacz.iai-shop.com/product-cze-138-Vitamin-C-MSE-matrix-dr-Enzmann.html

Posting Komentar

0 Komentar

banner